Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

Jubileum!

JUBILEUM 50 JAAR ZPCM

 

Beste leden  2015 is voor ZPCM een belangrijk jaar, namelijk ons jubileumjaar.

We bestaan als vereniging 50 jaar en willen dat ook vieren met en voor onze leden. Onder Archief De Start kun je de edities vinden van de jubileum-Start van 1990 en 2010. Ook de jubileum-Start van 2015 kun je hier vinden!

 

We zijn het jaar begonnen met onze vrijwilligersmiddag op de Zorgboerderij in Loerbeek van de fam. Aaldering (zie fotoboek). De leden die ons bijstaan door hun vrijwillige inzet en betrokkenheid willen we hiermee bedanken, mede namens hen kunnen we de vereniging draaiende houden, chapeau!

 

Denkt u nu, dat wil ik eigenlijk ook wel, vrijwilliger zijn bij een hele leuke en sportieve vereniging, schroom dan niet om u aan te melden bij één van de bestuursleden. Alle info vindt u bij de contactgegevens.

 

Vervolgens stond onze eerste Masterswedstrijd georganiseerd door ZPCM op de kalender van de KNZB.

Uitslag PDF: http://zpcm.nl/assets/content/uploads/2015-02-22=sHeerenberg-Montferland50jaar-uitsl.pdf

Uitslag LXF: http://zpcm.nl/assets/content/uploads/2015-02-22=sHeerenberg-Montferland50jaar-uitsl.lxf

Jacques Doeleman bokaal: http://zpcm.nl/assets/content/uploads/2015-02-22=sHeerenberg-Montferland50jaar-uitsl-JD-BOK.pdf

 

Vervolgens zijn er in het jaar richting de echte jubileumdag de volgende activiteiten georganiseerd: een activiteit voor de masters, een jeugdactiviteit (< 12 jaar), en een zwemclinic!

 

Op 27 juni 2015 was de afsluiting van het seizoen met de clubkampioenschappen.

De volgende dag, op zondagmiddag28e juni vierden we het echte jubileummoment want op 29 juni 2015 bestonden we dan officieel 50 jaar. We hebben een gezellige middag gehad met een hapje en drankje met (oud)leden.

 

De activiteitencommissie zorgt in september voor een jubileumfeest en in het najaar een jeugdactiviteit voor de oudere jeugd (>12 jaar) georganiseerd.

 

Zoals u ziet zijn veel vrijwilligers druk doende om voor elk wat wils te organiseren.

We hebben er een budget voor gereserveerd maar mocht u als lezer een bijdrage willen leveren in welke vorm dan ook, dan is dat ook zeer welkom.

 

Wij wensen iedereen een mooi jubileumjaar toe!

 

Bestuur ZPCM