Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

01-07-2013 Even voorstellen.....
« Terug naar overzicht

Even voorstellen………….

Graag wil ik mezelf even voorstellen. Ik ben Irma de Winter, getrouwd, 46 jaar jong, woon in Stokkum en heb 3 kinderen waaronder Ilona. Na de zomervakantie start ik met het geven van de trainingen voor het tweede uur van 19.00-19.45 op de dinsdag en donderdag voor de banen 4 en 5.

Ik volg hierbij Hanneke Heymen op, zij gaat na de zomervakantie baan 6 training geven. Zelf zwem ik bij de Masters van onze club.

Het water is mij niet vreemd. Ik  ben op  7 jarige leeftijd begonnen met wedstrijdzwemmen en  toen ik 9 jaar was met waterpolo. Ik vond het allebei leuk, kon best hard zwemmen, maar ook een balletje gooien lukte me aardig. Omdat het op een gegeven moment niet meer te combineren was ben ik gestopt met wedstrijdzwemmen en doorgegaan met waterpolo. Ik werd geselecteerd voor de Nederlandse Jeugdselectie en een paar jaar later voor de Nederlandse Waterpoloselectie Dames. In 1987 mocht ik voor het eerst mee naar de Europese Kampioenschappen in Frankrijk  en zijn we 1e geworden. Twee jaar later ben ik in eigen land wederom  Europees Kampioen geworden en als hoogtepunt van mijn waterpolocarrière Goud op de Wereldkampioenschappen 1991 in Australië.

Ik ben blij dat ik aankomend zwemjaar een steentje mag bijdragen door het geven van zwemtraining en heb er dan ook veel zin in. Plezier in het zwemmen staat voorop. Als je met plezier naar de training gaat, volgen de resultaten vanzelf.

Fijne vakantie!

Groetjes,

Irma de Winter