Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

17-02-2014 Verenigingsactiviteit golfen
« Terug naar overzicht

Verenigingsactiviteit golfen,


Zaterdagmorgen werd het besluit genomen, het was de afgelopen week nog even spannend wat het weer zou gaan doen, maar de weerberichten gaven aan dat het vandaag 16-02-2014 droog zou blijven, dus we gingen golfen. Het was en bleef droog en zelfs de zon liet zich geregeld zien. Het waaide wel behoorlijk, maar dat deerde de golfers niet.


Nadat de groepen waren ingedeeld kon het golfen beginnen. Er werd met groepjes van 4-5 personen gegolft, de bedoeling was dat iedereen de bal een keer sloeg waarna de positie van de beste bal door iedereen weer gebruikt werd voor de volgende slag. Met zo min mogelijk slagen moest dan een hole door de hele groep gedaan worden.


Soms vloog er van alles door de lucht behalve een bal. Bijnamen waren er ook, zoals de grasmaaier. Er werd getracht materialen (vlaggen) te ontvreemden en ook werd in de vreemdste houdingen geprobeerd de bal te raken. Ook was er een groep die met meer ballen terug kwam dan dat ze vertrokken waren. Kortom, de een lukte het beter dan de ander, en er werd door iedereen behoorlijk wat afgelachen.


Nadat iedereen alle 9 hole’s gedaan had werd een prijs uitgereikt voor het beste team (of voor het team dat het meest gesjoemeld had!!!). Ferdinand, Paul, Rico, Ido en Perry vormden het winnende team maar werden op de voet gevolgd door de andere teams.


Na afloop was er nog een warme snack met wat te drinken voor iedereen. En is er nog een groepsfoto gemaakt. Helaas is de nieuwe Luiten (nog) niet ontdekt.


Zwemmers en de ouders die geholpen hebben om vandaag het golfen tot een succes te maken bedankt !


De foto’s worden binnenkort op de site gezet.