Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

22-08-2021 Esther van Maastrigt gaat voor 4 KM!
« Terug naar overzicht

Ook Esther gaat deelnemen aan Swim to Fight Cancer.


Hierna haar verhaal; Nadat mijn vriend zich had ingeschreven voor de Swim to Fight Cancer-editie van 2020 (die helaas niet door kon gaan), heb ik mijn best gedaan hem te helpen van niet-zwemmer naar 4 kilometer in het open water. Met wat techniektips en regelmatige ondersteuning bij zijn trainingen - en natuurlijk door hem en anderen financieel te sponsoren - leverde ik tot nu toe zo mijn bijdrage aan dit mooie en belangrijke doel.

Op zondag 22 augustus, drie weken voor de grote dag, sloten we samen aan bij een Swim to Fight Cancer-training in Stroombroek. Daar waren veel toppers aanwezig, elk met z'n eigen verhaal. Zo ook de waterpolodames van mijn eigen vereniging, die de afgelopen jaren keihard getroffen is door deze vreselijke ziekte. Ik keek met grote bewondering naar al die deelnemers en toen mij werd gevraagd waarom ik zelf eigenlijk niet meedeed aan het evenement op 12 september, had ik daar geen antwoord op.

Nog nooit zwom ik 4 kilometer in open water, maar geld ophalen voor kankeronderzoek en -preventie door mezelf uit te dagen in wat ik het liefste doe, is het minste wat ik kan doen. Inmiddels is mijn inschrijving dus een feit: ik zwem mee met Swim to Fight Cancer!

https://www.fightcancer.nl/fundraisers/esthermaastrigt

Ik hoop zo kort voor de start nog wat donaties binnen te krijgen, want alle beetjes helpen echt! En mocht je zelf nog twijfelen over deelname: je kunt je nog tot 6 september inschrijven, ook voor 1 of 2 kilometer. Ga ervoor!