Inloggen


Ingelogd! Je wordt zo doorgestuurd...

18-05-2021 Herstart trainingen in eigen bad vanaf 19 mei
« Terug naar overzicht

Zoals u / jij hebt kunnen vernemen heeft de rijksoverheid maandag 17 mei medegedeeld dat per morgen, woensdag 19 mei, de zwembaden weer kunnen worden geopend. Het bestuur heeft inmiddels met LACO, de gemeente en de trainers contact gehad.

De trainingen kunnen in het eigen bad weer worden opgestart onder aangepaste ‘corona-voorwaarden’ Alle leden hebben een e-mail met uitleg ontvangen, heb je hier een vraag over, neem contact op met je trainer of een bestuurslid.

Lees de e-mail goed door, want hierin staan de algemene verplichtingen vanuit de rijksoverheid en de verplichtingen uitgesplitst naar de trainingsavonden.


De algemene maatregelen zijn:

·         Een gezondheidscheck. Wij verzoeken iedereen deze gezondheidscheck thuis voorafgaand aan de training zelf door te voeren. Bij 1 keer ‘ja’ op de vragen mag niet worden getraind.


·         Kleedkamers en toiletten zijn open. De douches blijven gesloten: dus vooraf en achteraf thuis douchen. 

·         Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar mogen trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen zonder 1,5 meter afstand te houden. Er geldt hier geen maximale groepsgrootte.

·        Publiek (ouders en/of verzorgers) is / zijn niet toegestaan. 

·         Binnen moet iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje dragen, maar deze mag af bij het lopen naar het bad. Kleren in de tas meenemen naar het bad.

·         Iedereen volgt de instructies van het personeel van LACO en onze trainers.

De masters en de recreanten dienen zich dus voor de training aan te melden via hun trainer(s), zodat het maximale aantal verzekerd kan worden.

Trainingen in de buitenbaden van Hoog Keppel en Terborg komen dus te vervallen.

We hopen dat iedereen zich aan de regels houdt. Aanpassingen kunnen volgen vanuit LACO en onze trainers, indien noodzakelijk. 
Fijn dat we weer van onze sport kunnen genieten en blijf allemaal gezond.

 Het bestuur